Tjänster

Utbildning av hästar och ryttare för dig som vill ha ett långsiktigt resultat

Hästutbildning

Hos oss kan du lämna din häst kortare och längre perioder för att ge din häst en gedigen utbildning. Vi håller en hög nivå på såväl skötsel som träning och gör allt för hästarna, du som hästägare ska känna dig trygg med att lämna din häst hos oss. Erbjuder även enstaka uppsittningar om du av olika anledningar behöver hjälp med ridningen.

Träningar

Caroline erbjuder träning för ryttare på alla nivåer, både individuellt och i grupp. Fokus i undervisningen ligger mycket på sits och grundridning för att hjälpa ryttaren mot målet med en gymnastiserad, avspänd och lydig häst för att nå nästa steg i ridningen. Dressyr, hoppning och markarbete för såväl ponny som häst.

Tävling / visning av häst på unghästtest

Tillsammans med ägaren gör vi en plan för upplägg som passar just dig och din häst. 

Clinics

Efter önskemål vad just ni har för behov anpassas clinicen. Caroline är med sin bakgrund väl lämpad för att hålla givande clinics på ridskolor när det är teoridagar.


Kurser

Drygt en gång i månaden håller Caroline populära markarbeteskurser på Össjö Gård. Kurserna passar ryttare och hästar på alla nivåer. Har ni önskemål på annat kursupplägg, eller vill ni ha kurs hemma hos er? Hör av er så hittar vi en lösning!